IMG_0333_beskuren

21 Nov Vi söker nu verkstadschef till vår anläggning i Norrköping/Åby

På vår verkstad i Norrköping/Åby jobbar vi både med lastbilar och efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader.

Vår nya Verkstadschef kommer hjälpa organisationen att ta verksamheten till nästa nivå. En del i detta är att efterleva företagets verksamhetsledningssystem som ger hela STS ett enhetligt sätt att agera genom uppställda mål för kvalitet och miljö.

Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och ett utvecklat affärstänk. Erfarenhet från tidigare liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. Att ha en aktiv dialog med våra kunder är centralt. Du kommer att ha helhetsansvar för driften vilket innebär personalansvar för vårt mekanikerteam och för att administrationen flyter. Med tjänsten följer fullt resultatansvar och styrande mot fastställd budget. Verkstadschefen följer löpande upp verksamheten med stöd av företagets ledning och dess stödfunktioner.

STS är en stor familj som ger extra värde för såväl kunder som personal, därför uppmuntras all form av nätverkande mellan företagets olika verkstäder.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-ansvarig Dag Hamelid på tfn 0760 296400.

Ansök senast den 20/12 till dag.hamelid@ststrailerservice.se. Vi kallar potentiella kandidater löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.