Sales team bild

20 Jan STS Service Sales Team

”Jag är mycket stolt över att kunna säga att vi på STS nu har skapat ett tydligt dedikerat team, med en enda uppgift, att skräddarsy anpassade servicelösningar för våra kunder. Vi vill veta och förstå vad det är som gör våra kunder bekymrade, vad som gör att de ibland sover dåligt om natten och vad vi kan göra för att ändra på det. Vi på STS har ett väldigt tydligt uppdrag gentemot våra kunder, och det är att se till att deras fordon rullar och drar in pengar och att de är tillgängliga när de behövs”, säger Stefan Klingberg, VD på STS.

”Vi lanserar nu STS Service Sales Team, bestående av Morgan Lindell, som förutom sin roll i teamet även är chef för vår verkstad i Malmö. Morgan har en lång bakgrund som säljare och har drivit egna företag; så han vet vad som kan vara källor för oro och vad man kan göra åt det. I teamet ingår också Tommy Johnsson, som även är marknadschef och ansvarig för affärsutveckling inom STS”, säger Stefan Klingberg.

”Jag har även glädjen att kunna informera om att vi rekryterat ytterligare en resurs till teamet, i början på januari anslöt Tony Wahl. Tony är välkänd i vår bransch och har jobbat som säljare i större delen av sitt yrkesverksamma liv, varav de 10 senaste åren som Sales Account Manager på TIP Trailer Services. Tony kommer att bli en stor tillgång i teamet med sin långa erfarenhet, sitt omfattande nätverk i marknaden och med de redan inarbetade relationerna till många av de ledande transport- och logistikaktörerna på den svenska marknaden. Välkommen till STS-familjen Tony!”, avslutar Stefan Klingberg.

Oavsett om du är kund hos STS idag eller om ni är ett åkeri där ni funderar på hur STS skulle kunna hjälpa Er är ni välkomna att boka in ett förutsättningslöst möte med Tony, Morgan eller Tommy. Vi har verkstäder ifrån Malmö i söder till Luleå i norr; så vi kommer till Er oavsett vart ni är; kunden kommer alltid först på STS.

Kontaktuppgifter:

Region Norr – Tony Wahl: 0704 – 95 41 17, e-mail tony.wahl@ststrailerservice.se

Region Syd – Morgan Lindell: 0704 – 95 41 24, e-mail morgan.lindell@ststrailerservice.se

Key Account – Tommy Johnsson: 0704 – 95 41 30, e-mail tommy.johnsson@ststrailerservice.se

 

Ladda ner pressrelease: STS Service Sales team