Brunna

03 Okt STS bygger ny verkstad i Brunna

STS investerar för ännu bättre kundservice i Stockholmsområdet

Under hösten 2017 öppnar STS upp portarna till ytterligare en fullserviceverkstad för tung transportutrustning i Stockholmsrådet. Den etableras i Brunna Truck Center, alldeles intill E18 och ca. 35 km norr om Stockholm City.

Brunna Truck Center kommer att bli en naturlig mötesplats för tunga fordon som trafikerar Mälardalsregionen. Utöver den fullservice som STS erbjuder, så kommer det att finnas ytterligare tjänster som är relevanta för våra kunder: du kan besiktiga dina fordon hos Opus Bilprovning, tanka diesel, tvätta komplett fordon i den ultramoderna tvätten, samt ta en bit mat i den trevliga resturangen som kommer att finnas på området. ”Allt handlar om att spara tid åt våra kunder och att ge de maximal tillgänglighet på sina fordon”, säger Stefan Klingberg, VD för STS Sydhamnens Trailer Service AB ”man tjänar bara pengar när man kör och skapar värde, inte när man står still”.

”Stockholmsomårdet är den klart mest expansiva regionen i Sverige under den kommande 5 årsperioden”, säger Stefan Klingberg. ”Stora infrastrukturprojekt som Förbifart Stockholm, och den generella tillväxten i Stockholmsregionen, gör expansionen och etableringen i Brunna till en självklar och nödvändig del i STS fortsatta resa framåt, mot att fortsätta vara den största, och den av kunderna mest uppskattade, oberoende och rikstäckande verkstadskedjan i Sverige för tung transportutrustning”.

”Utöver den normala fullservicen har vi även investerat i att bli en stark aktör på skadereparationer, vilket välkomnas av försäkringsbolagen i regionen.”, säger Mikael Jansson som kommer att vara ansvarig för den nya STS-verkstaden i Brunna Truck Center. Det nära samarbetet med MAN Truck & Bus fortsätter och tas till ytterligare en nivå i och med etableringen i Brunna.

STS är Sveriges största oberoende och rikstäckande verkstadskedja för tung transportutrustning. Vi finns där våra kunder behöver oss, från Malmö i Söder till Luleå i Norr.